wonen

- Interieur appartement

Eeckenrhode heeft 85 appartementen die in oppervlakte variëren van 65 tot 140 m². Eeckenrhode heeft zowel koop- als huurappartementen. Ieder appartement beschikt over een eigen royale berging in het souterrain. Alle appartementen hebben een of meerdere balkons en/of buitenterrassen. Verschillende appartementen hebben een bijbehorende (inpandige) parkeergarage of carport. Op het terrein is voor alle bewoners voldoende parkeerruimte. In de kelder is een afgesloten fietsenstalling aanwezig. Meer informatie over appartementen:

> appartementen

Voor gasten van bewoners heeft Eeckenrhode hotelfaciliteiten (logeerkamers en maaltijden) beschikbaar. Deze zijn tegen een geringe vergoeding te gebruiken. U hoeft daardoor niet zelf voor bed- en linnengoed te zorgen.

Huurappartementen
Indien u interesse heeft in het huren van een appartement op Eeckenrhode kunt u hierover contact opnemen met de receptie van Eeckenrhode, telefoon 040-2282800.

Koopappartementen
Indien u interesse heeft in het kopen van een appartement op Eeckenrhode kunt u contact opnemen met een plaatselijke makelaar en/of verkoopsites (zoals www.funda.nl) in de gaten houden. U kunt hierover ook contact opnemen met de receptie van Eeckenrhode, telefoon 040-2282800.

Wachtlijst
Als u naar Eeckenrhode zou willen verhuizen kunt u zich inschrijven op onze wachtlijst. Meer informatie over onze wachtlijst:

> wachtlijst