verhuisservice

Wij ontzorgen u
U wilt graag op Eeckenrhode komen wonen, maar ziet beren op de weg. U moet uw huis nog verkopen, of u ziet op tegen al het regelwerk rondom de verhuizing. De Eeckenrhode Verhuisservice kan u hierbij helpen en een verhuizing naar Eeckenrhode vergemakkelijken. De Verhuisservice bestaat uit experts op het gebied van het taxeren en verkoopklaar maken van uw woning, interieurarchitectuur, projectmanagement en verhuizingen. Wij gaan er voor zorgen dat u zorgeloos de stap naar Eeckenrhode kunt zetten!

De Eeckenrhode Verhuisservice bestaat uit de volgende experts:

– taxaties en verkoop bestaande woning
– styliste
– promotiemateriaal ten behoeve van verkoop
– projectmanagement
– interieurarchitectuur
– stoffering
– verhuizingen

De ‘Eeckenrhode vakantie’
In de dagen van uw verhuizing kunt u op vakantie op Eeckenrhode. Eeckenrhode heeft volledig ingerichte appartementen waar u kunt logeren in de periode dat u wordt verhuisd. Tijdens uw ‘vakantie’ wordt u, als u dat wenst, volledig verzorgd. Uw maaltijden worden vers bereid, uw bed- en linnengoed worden periodiek verschoond, u kunt deelnemen aan het activiteitenprogramma en als u zorgbehoevend bent kunt u gebruikmaken van de verpleging van Eeckenrhode. U hoeft alleen een logeerkoffertje in te pakken voor een aantal dagen en de deur van uw oude huis achter u dicht te trekken. Wij zorgen ervoor dat uw inventaris wordt ingepakt, verhuisd en in uw nieuwe appartement worden uitgepakt.

Kosten
De Eeckenrhode Verhuisservice werkt altijd op basis van een offerte. Wij maken geen kosten voordat u ons een opdracht heeft verstrekt. U weet dus vantevoren waar u aan toe bent en komt nooit voor verrassingen te staan.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de ondersteuning die de Eeckenrhode Verhuisservice u kan bieden? Neem contact op met onze receptie, telefoon 040-2282800.