Activiteiten

_____________________________________________________________

vleugel

Eeckenrhode biedt een gevarieerd activiteitenprogramma waar bewoners en gasten facultatief aan kunnen deelnemen. Elke laatste woensdagmiddag van de maand vindt, wanneer Corona het weer toelaat,  het Seniorenrestaurant plaats voor (toekomstige) bewoners én buurtbewoners, er wordt wekelijks gebridged en er zijn onder meer filmavonden, concerten, yoga, gymnastiek, workshops, herenborrel, ladies afternoons, zondagborrel, Tarock, jeu de boules, natuur-activiteit en lezingen. Dagelijks kan er gezamenlijk koffie worden gedronken en kan men in de Tuinzaal gezamenlijk de maaltijd nuttigen. Daarnaast bestaat het programma uit terugkerende culinaire- en muziekevenementen. Op deze pagina vindt u het programma voor de komende maanden. Wilt u deelnemen aan een activiteit?Laat het ons weten, u bent van harte welkom*. Als u zich wilt aanmelden voor een activiteit kunt u dat ook doen via het aanmeldformulier.

* In juni 2021 zijn de reguliere activiteiten voor bewoners van Eeckenrhode weer opgestart. Externe gasten zijn ook weer welkom voor deelname.
_______________________________________________________________
Programma 2021

Hieronder leest u over de activiteiten die naast de dagelijkse en wekelijkse activiteiten plaatsvinden. In het jaar 2020 zou Eeckenrhode haar 60 jarig bestaan vieren. Helaas gooide Corona roet in het eten. De viering van het jubileum zullen we zeker groots inhalen wanneer de situatie rondom de coronacrisis het weer toelaat.
__________________________________________
Senioren Eetpunt
Elke laatste woensdag van de maand vanaf 12.30 uur

Samen met andere senioren gezellig eten. Elke laatste woensdag van de maand (m.u.v. 2e Paasdag en 2e Kerstdag als op deze dagen de feestlunch plaatsvindt) organiseert Eeckenrhode het Senioren Eetpunt. Samen eten is gezelliger dan alleen eten. Het eetpunt wordt mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers van Eeckenrhode. Komt u ook eens eten? U kunt zich opgeven via de receptie van Eeckenrhode, 040-2282800, waar u uw menukeuze kenbaar kunt maken. Wanneer u na aanmelding verhinderd bent is afmelden noodzakelijk. De warme 3-gangen lunch kost
€ 10,50 inclusief koffie of thee na. 

_________________________________________________

In verband met Corona/Covid-19 wordt het activiteitenprogramma aangepast voor zo lang dit noodzakelijk is. (LET OP: vanaf 25 september 2021 vragen wij externe deelnemers naar de coronapas bij het Senioren Eetpunt en grotere evenementen zoals concerten, fairs e.d.)


In 2021 ontvangen wij o.a. The Rosenbergs en Franklin Brown!

Maandag 5 juli: Reisfilm Griekenland door Ton en Yvonne Roodeweel
Donderdag 19 augustus
: Buitenoptreden The Sharlatan (Luc Vaesen)
Zaterdag 11 september: The Rosenbergs
Maandag 4 oktober: Modeshow en -verkoop
Zondag 9 oktober: Olga van der Pennen en haar muziekvrienden ( werken van Piazzolla en Siant-Saens uitgevoerd met piano, fagot en viool)
Dinsdag 19 oktober 19.30 uur: Kunstlezing door historica Erna Charbon over kunstschilderes Frida Kahlo.                                   

Zondag 7 november 13.00-17.00 uur: Kunst of Curiosa? Kunsttaxatiedag met taxateurs van Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen                                                                      

Dinsdag 9 november 15.00-16.30 uur: Bijenlezing door Michael Klok, imker en honingliefhebber.
Vrijdag 3 december 15.00-16.30 uur: Appeltaartconcert. Klassiek met harp, dwarsfluit en viool. (z
ie www.appeltaartconcerten.nl)
Dinsdag 14 december 10.00-13.00 uur: Kerstfair
Dinsdag 21 december 16.00-17.30 uur: Franklin Brown, Crooner in Kerststijl
Zondag 26 december vanaf 13.30 uur: Kerstlunch
Vrijdag 31 december: Oudejaarsborrel 16.00-17.30 uur

2022
Donderdag 6 januari 2022: Nieuwjaarsborrel 16.00-17.30 uur

_________________________________________________