Activiteiten

_____________________________________________________________

vleugel

Eeckenrhode biedt een gevarieerd activiteitenprogramma waar bewoners en gasten facultatief aan kunnen deelnemen. Elke laatste woensdagmiddag van de maand vindt, wanneer Corona het weer toelaat,  het Seniorenrestaurant plaats voor (toekomstige) bewoners én buurtbewoners, er wordt wekelijks gebridged en er zijn onder meer filmavonden, concerten, yoga, gymnastiek, workshops, herenborrel, ladies afternoons, zondagborrel, Tarock, jeu de boules, natuur-activiteit en lezingen. Dagelijks kan er gezamenlijk koffie worden gedronken en kan men in de Tuinzaal gezamenlijk de maaltijd nuttigen. Daarnaast bestaat het programma uit terugkerende culinaire- en muziekevenementen. Op deze pagina vindt u het programma voor de komende maanden. Wilt u deelnemen aan een activiteit?Laat het ons weten, u bent van harte welkom*. Als u zich wilt aanmelden voor een activiteit kunt u dat ook doen via het aanmeldformulier.

_______________________________________________________________
Programma 2022

Hieronder leest u over de activiteiten die naast de dagelijkse en wekelijkse activiteiten plaatsvinden. In het jaar 2020 zou Eeckenrhode haar 60 jarig bestaan vieren. Helaas gooide Corona roet in het eten. De viering van het jubileum zullen we zeker groots inhalen wanneer de situatie rondom de coronacrisis het weer toelaat.
__________________________________________
Senioren Eetpunt
Elke laatste woensdag van de maand vanaf 12.30 uur

Samen met andere senioren gezellig eten. Elke laatste woensdag van de maand (m.u.v. 2e Paasdag en 2e Kerstdag als op deze dagen de feestlunch plaatsvindt) organiseert Eeckenrhode het Senioren Eetpunt. Samen eten is gezelliger dan alleen eten. Het eetpunt wordt mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers van Eeckenrhode. Komt u ook eens eten? U kunt zich opgeven via de receptie van Eeckenrhode, 040-2282800, waar u uw menukeuze kenbaar kunt maken. Wanneer u na aanmeldingverhinderd bent is afmelden noodzakelijk. De warme 3-gangen lunch kost
€ 10,50 inclusief koffie of thee na. 

_________________________________________________

In 2022 ontvangen wij o.a. Cor Bakker (26 juni) en Franklin Brown (20 december)!


7 februari: Reisfilm ‘Europa’ door Ton en Yvon Roodeweel
13 februari: Muziek op Eeckenrhode: Stanza speelt Bram Vermeulen
23 februari: Senioren Eetpunt
2 maart: Haring Happen
21 maart: Modeshow en -verkoop
30 maart: Senioren Eetpunt
3 april-28 mei: Kunstexpositie De Kracht van Ouderen:

Op initiatief van bewoner Cor Stehouwer vindt er van 3 april t/m 28 mei een bijzondere expositie plaats in en rondom Eeckenrhode.
Vooraf, op 24 maart vanaf 19.30 uur, zal kunstenares Mirjam Korse een lezing houden over haar werk. (www.mirjamkorse.nl)
Op zondag 3 april vindt de officiële opening van de expositie plaats door wethouder in de gemeente Waalre Liesbeth Sjouw en zal actrice en schrijfster Marjan Berk aansluitend een lezing houden over de kracht van ouderen.
Gedurende de gehele periode zijn schilderijen en beeldhouwwerken in en rondom Eeckenrhode te bekijken. Bezoektijden binnen: maandag t/m vrijdag 10.00-16.00 uur
Bezoektijden buiten: dagelijks van 10.00-16.00 uur.

11 april 19.30 uur: Op reis met Ton en Yvon Roodeweel: Semana Santa Sevilla
12 april 19.30 uur: het Bosch Blazers Ensemble
18 april 13.30 uur: Paaslunch
27 april 10.45 uur: Koningsdag op Eeckenrhode
5 mei 15.00 uur: Swingconcert The Great Borrelnootjes
9 mei 19.30 uur: Lezing door historicus Arnoud-Jan Bijsterveld over de Gouden Eeuw van Brabant
26 juni 15.00 uur: Concert Cor Bakker en Gerard Alderliefste
16 juli 13.00-17.00 uur: Zomerfair en familiedag met een optreden van The ForEverly Brothers
20 december: Optreden van Franklin Brown

_________________________________________________