De Sociëteit

De Sociëteit is een multifunctionele ruimte voor senioren die meer uit hun dag willen halen. De ruimte ligt op de 4e etage, heeft een prachtig uitzicht over de tuin en is misschien wel de mooiste ruimte van Eeckenrhode! De ruimte beschikt over een mooie open keuken en is ideaal om bijvoorbeeld een verjaardag te vieren. In de Sociëteit worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd waar ook mensen van buiten aan kunnen deelnemen. Wat is er zoal te doen:

Yoga voor senioren
Iedere vrijdagochtend geeft Elisabeth Koopmans van 9.50 tot 10.50 uur yogales voor senioren. Aan deze lessen kan ook door mensen worden deelgenomen die minder mobiel zijn. De lessen kunnen ook vanuit de stoel worden gevolgd. Elisabeth besteedt ook aandacht aan ademhaling. Wilt u een proefles volgen? Neem contact met ons op.

Dagje ‘Soos’
Iedere donderdag wordt van 10.00 tot 12.30 uur een Dagje Soos georganiseerd. U kunt dan terecht in De Sociëteit voor een kop koffie, een gevarieerd programma dat wordt afgestemd op de deelnemers (maximaal 12). De kosten bedragen € 7,50 per keer. U dient zich vooraf op te geven. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tarok
Eeckenrhode heeft een Tarokclub. Tarok is een fascinerend kaartspel dat om de week door een groep bewoners met elkaar wordt gespeeld.

Beautyclub Eeckenrhode
Maandelijks kunt u voor koffie, mooie nagels en handmassage terecht bij de beautyclub. Een bijeenkomst die in de eerste plaats gezellig is, maar ook gaat over gezondheid en schoonheid.

iPad-les voor senioren
Regelmatig organiseert Eeckenrhode iPadlessen. In blokken van 4 lessen wordt u wegwijs gemaakt op een iPad. En kunt u eindelijk meepraten met uw kinderen en kleinkinderen over apps, Wordfeud, internet enzovoorts. En leert u hoe u uw foto’s kunt bewaren en bekijken op de iPad. Wilt u deelnemen? Laat het ons weten.