Verzorgende / Verpleegkundige nachtzorg (18 uur)

Wil jij samen met een superleuk en hecht team werken voor een groep zelfstandige senioren? Omdat eenzaamheid het grootste probleem is van het ouder worden staat het verbinden van mensen bij ons centraal. Door een integrale aanpak van zorg en welzijn willen wij het verschil maken in het leven van onze bewoners.

Wie zijn wij
Eeckenrhode is een woongemeenschap in Waalre (ten Zuiden van Eindhoven) waar bewoners, families, buurtbewoners en medewerkers het samen leuk maken met elkaar. Het zorgteam werkt samen met andere disciplines om onze bewoners te ondersteunen zoveel mogelijk de eigen regie te houden en sociaal actief te kunnen zijn. Eeckenrhode is een gewilde plek om te wonen en heeft een lange wachtlijst. Dat heeft zeker ook te maken met de hoge waardering die onze bewoners hebben voor het zorgteam.

Ons zorgteam bestaat uit circa 35 medewerkers waaronder verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en huishoudelijke hulpen. We werken op één locatie, zo zie je collega’s vaker en kun je elkaar ook ondersteunen. Collegialiteit en een goede sfeer staan bij ons centraal. We werken met korte lijnen. De kleinschaligheid is voor veel van de medewerkers een reden om bij ons te werken.

Wat ga je doen als Verzorgende IG nachtdienst?
– je levert tijdens de nacht planbare en deels onplanbare zorg, voert verpleegtechnische handelingen uit en bent soms een luisterend oor voor cliënten en collega’s
– je hebt hebt afstemming met de wijkverpleegkundige, EVV-ers en andere disciplines over de zorg
– je werkt tussen 23.00 en 8.00 uur, werkdagen worden in onderling overleg bepaald

Wat verwachten we van jou als Verzorgende / Verpleegkundige nachtdienst?
– je hebt een afgeronde MBO niveau 3 Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 opleiding
– je hebt aantoonbaar ervaring als Verzorgende IG
– je hebt goede communicatieve vaardigheden
– je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken
– je houdt overzicht en bent analytisch
– je kunt werken met een tablet en hebt bij voorkeur ervaring met NEDAP ONS

Wat bieden wij jou als Verzorgende / Verpleegkundige nachtdienst?
– een salaris op basis van CAO VVT (voor Verzorgenden FWG 35 minimaal € 2.200,- en maximaal € 3.026,-, voor Verpleegkundigen FWG 45 min. € 2.495,- en maximaal € 3.576,- per maand excl. toeslagen)
– een belangrijke rol in onze woongemeenschap
– een plek in een hecht team
– werken op onze vaste locatie in Waalre (bij Eindhoven)
– deelname aan Pensioenfonds Zorg & Welzijn
– circa 30 vrije dagen per jaar o.b.v. 36 uur
– vakantiegeld en een 13e maand
– eventuele reiskostenvergoeding
– budget voor persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer weten
Bel met Els Habraken (teamleider), telefoon 040-2282800 (bereikbaar op werktijden). Je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie.

Verzorgende / Verpleegkundige nachtdienst worden bij Eeckenrhode? Solliciteer direct!
Lijkt je dit een leuke baan? Stuur dan jouw sollicitatie naar teamleider@eeckenrhodezorg.nl of neem telefonisch contact op via 040-2282800 met teamleider Els Habraken. Heb je nog vragen over de functie? Els beantwoord ze graag!