Kunst of Curiosa?

Kom op zondag 7 november van 13.00 tot 17.00 uur naar de kunsttaxatiedag in Serviceflat Eeckenrhode

Wilt u nou eindelijk eens weten of u iets waardevols aan de wand heeft hangen? Op zondag 7 november 2021 staan van 13.00 tot 17.00 uur een drietal taxateurs van Kunsthandel Art Dumay in Serviceflat Eeckenrhode voor u klaar om uw kunst en curiosa te taxeren en beoordelen. U kunt die dag terecht met schilderijen, tekeningen, antieke sieraden, glas, porselein, zilver en diverse ‘kleine’ antiquiteiten.

Deelname
Voor 5 euro, graag contant en gepast betalen bij binnenkomst, kunt u maximaal drie voorwerpen laten taxeren en krijgt u een hapje en een drankje. De opbrengsten van Kunst of curiosa? gaan naar een cultureel onderwijsproject in de gemeente Waalre.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst. Omdat we ook veel mensen van buiten Eeckenrhode verwachten is er speciale aandacht voor de veiligheid van onze bewoners en hun gasten.

Tijdens de dag zullen meerdere mensen toezien op een ordelijk verloop van de dag. Externen krijgen alleen toegang tot Eeckenrhode met een coronapas én als ze iets laten taxeren.