Huishoudelijke hulp 3 tot 6 uur per week

Eeckenrhode – Zelfstandig wonen met zorg

Eeckenrhode is een serviceflat waar senioren zelfstandig wonen en ondersteund worden waar nodig. Eeckenrhode ligt in een bosrijke omgeving in Waalre (bij Eindhoven).

Op Eeckenrhode komt het welzijn van de bewoners op de eerste plaats! Eeckenrhode biedt een breed aanbod van dienstverlening. Deze dienstverlening gaat van huishoudelijke hulp, catering en huismeester tot verzorging en verpleging. Eeckenrhode is geen verpleeg- of verzorgingshuis, maar wel een woonomgeving waar we het de bewoners zoveel mogelijk naar de zin willen maken. Uitgangspunt voor deze dienstverlening is dat mensen zich in hun eigen woonomgeving het beste op hun gemak voelen.

Het team

Het zorgteam op Eeckenrhode bestaat uit circa 25 verpleegkundigen, zorghulpen en huishoudelijke hulpen die werken voor circa 50 bewoners. Collegialiteit en een goede sfeer staan centraal in de samenwerking met collega’s. De werkomgeving kan worden getypeerd als kleinschalig.

De functie

Je hebt als huishoudelijke hulp een aantal vaste bewoners waar je het appartement van schoonmaakt. Voor sommige bewoners doe je ook andere huishoudelijke taken. Het rooster wordt maandelijks opgesteld. Je werkt op doordeweekse dagen tussen 8.00 en 18.00 uur. De werktijden worden in onderling overleg opgesteld.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je een betrouwbare medewerker die er voor andere mensen wil zijn. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je bent gewend om zelfstandig te werken en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Je bent sociaal en communicatief vaardig en stelt je collegiaal op.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris is gerelateerd aan je achtergrond en ervaring en gebaseerd op de CAO VVT.

Meer informatie

Voor meer informatie over het werken op Eeckenrhode kun je contact opnemen met Wilma Maas, telefoon 040 2282800 (bereikbaar op werktijden).

Solliciteren

Lijkt je het werken op Eeckenrhode interessant? Mail dan je sollicitatie en cv naar teamleiderzorg@eeckenrhode.nl. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Onderdeel van de procedure is dat je een keer meeloopt om een indruk te krijgen van de werkzaamheden en de sfeer.