Huishoudelijke hulp (12 uur per week)

Eeckenrhode is een serviceflat voor zelfstandig wonende senioren waar eigen regie, fijn wonen en kwaliteit van leven belangrijk zijn. Om de zelfstandigheid (zo lang mogelijk) te behouden biedt Eeckenrhode een breed aanbod aan dienstverlening. We werken met een klein team op een locatie aan de Irenelaan 9 in Waalre. Daardoor zijn de lijnen kort en heerst er een collegiale sfeer.

Eeckenrhode is op zoek naar een enthousiaste huishoudelijke hulp.

Wat ga je doen als huishoudelijke hulp van Eeckenrhode
Je krijgt huishoudelijke taken die voornamelijk bestaan uit schoonmaakwerkzaamheden in gemeenschappelijke ruimten van Eeckenrhode.

Wat Eeckenrhode verwacht van een huishoudelijke hulp
Liefst heb je ervaring met de voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, zo niet dan kun je dat ook bij ons leren. Je kunt goed zelfstandig en ook in teamverband werken. Je bent ook ordelijk en vindt hygiëne belangrijk. Fijn, als je goed kunt opschieten met senioren en je houdt rekening met hun privacy.

En verder
Je werkzaamheden zijn weergegeven in een werkschema. Daar mag je zelf over meedenken.
Nu en dan ben je bereid om werk van collega’s over te nemen, als die er door ziekte of vakantie niet zijn. Extra gewerkte uren worden natuurlijk vergoed.

Werktijden
De werktijden zijn in overleg.

Salaris
Voor het salaris wordt de CAO VVT gevolgd maar deze is niet bindend.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Naast je salaris ontvang je vakantiegeld en een 13e maand, en is er een pensioenregeling.
Eeckenrhode biedt haar medewerkers de mogelijkheid te gaan sporten bij Sportcentrum Coach met een aantrekkelijke korting. Dit sportcentrum ligt dicht bij Eeckenrhode.