Helpende plus (12 – 28 uur)

Eeckenrhode – Zelfstandig wonen met zorg
Eeckenrhode is een serviceflat waar senioren zelfstandig wonen en ondersteund worden waar nodig. Eeckenrhode ligt in een bosrijke omgeving in Waalre (bij Eindhoven). Op Eeckenrhode komt het welzijn van de bewoners op de eerste plaats! Eeckenrhode biedt een breed aanbod van dienstverlening. Deze dienstverlening gaat van huishoudelijke hulp, keuken en huismeester tot verzorging en verpleging. Eeckenrhode is geen verpleeg- of verzorgingshuis, maar wel een woonomgeving waar we het de bewoners zoveel mogelijk naar de zin willen maken. Uitgangspunt voor deze dienstverlening is dat mensen zich in hun eigen woonomgeving het beste op hun gemak voelen.

Het team
Exploitatie Maatschappij Eeckenrhode zoekt versterking van het zorgteam. Het zorgteam op Eeckenrhode bestaat uit circa 25 verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden die 24/7 werken voor circa 40 bewoners. Collegialiteit en een goede sfeer staan centraal in de samenwerking met collega’s. De werkomgeving kan worden getypeerd als kleinschalig.

De functie
Je hebt als helpende een aantal vaste cliënten waar je samen met collega’s de zorg aan levert. Naast de echte zorg heb je tijd en aandacht voor de cliënt en ben je af en toe het luisterend oor. Het rooster wordt 3-maandelijks opgesteld. Je werkt overdag, in het weekend en ’s avonds. Werktijden worden zoveel mogelijk in onderling overleg vastgesteld.

Functie-eisen
Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je een betrouwbare medewerker die er voor andere mensen wil zijn. Je beschikt over een diploma Helpende plus nivo 2 of een hiermee vergelijkbare opleiding en heb je affiniteit met het werken met ouderen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je bent gewend om zelfstandig te werken en voelt je verantwoordelijk voor de levering van goede zorg. Je bent sociaal en communicatief vaardig en stelt je collegiaal op.

Arbeidsvoorwaarden
Eeckenrhode (Expl. Maatschappij Eeckenrhode) is niet aangesloten bij een CAO, maar volgt in arbeidsvoorwaarden zoveel mogelijk de CAO VVT. Je salaris is gerelateerd aan je achtergrond en ervaring. In overleg is het ook mogelijk om als zzp-er aan de slag te gaan.

Meer informatie
Voor meer informatie over het werken op Eeckenrhode kun je contact opnemen met Wilma Maas, telefoon 040-2282800 (bereikbaar op werktijden).

Solliciteren
Lijkt je het werken op Eeckenrhode interessant? Mail dan je sollicitatie en cv naar Eeckenrhode. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Onderdeel van de procedure is dat je een keer meeloopt om een indruk te krijgen van de werkzaamheden en de sfeer.