Helpende (plus)

Kom solliciteren en win een weekendje weg!

Wil jij samen met een superleuk en hecht team werken voor een groep hoger opgeleide senioren? Omdat eenzaamheid het grootste probleem is van het ouder worden staat het verbinden van mensen bij ons centraal.

Wie zijn wij
Eeckenrhode is een woongemeenschap in Waalre (ten Zuiden van Eindhoven) waar bewoners, families, buurtbewoners en medewerkers het samen leuk maken met elkaar. Het zorgteam werkt samen met andere disciplines om onze bewoners te ondersteunen zoveel mogelijk de eigen regie te houden en sociaal actief te kunnen zijn. Bij ons wonen circa 100 senioren waarvan ongeveer de helft thuiszorg krijgt van ons team. Eeckenrhode is een gewilde plek om te wonen en heeft een lange wachtlijst. Dat komt ook door de hoge waardering die onze bewoners hebben voor het zorgteam. 

Het team
Ons zorgteam bestaat uit circa 35 medewerkers waaronder verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en huishoudelijke hulpen. Collegialiteit en een goede sfeer vinden we belangrijk. We werken met korte lijnen. De kleinschaligheid is voor veel van de medewerkers een reden om bij ons te werken.

Wat verwachten we van jou
– je hebt een afgeronde opleiding tot helpende of helpende plus
– je vindt het leuk om cliënten te helpen bij dagelijkse verzorging
– je bent integer en kunt een luisterend oor zijn voor onze cliënten
– je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team dat samenwerkt om de zorg voor onze cliënten zo goed mogelijk uit te voeren

Wat bieden wij
– een belangrijke rol in onze woongemeenschap
– een plek in een hecht team
– werken op onze vaste locatie in Waalre (bij Eindhoven)
– prima salaris tussen € 2.025,- en € 2.638,- per maand obv 36 uur
– jaarcontract voor 16 uur per week
– vakantiegeld
– een eindejaarsuitkering van 8,33%
– een pensioenregeling van pensioenfonds Zorg & Welzijn
– eventuele reiskostenvergoeding
– budget voor persoonlijke ontwikkeling
– fietsplan

Wil je meer weten
Bel met Els Habraken (teamleider), telefoon 040-2282800 (bereikbaar op werktijden). Je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie.

Wil je solliciteren?
Lijkt je dit een leuke baan? Bel of mail ons, telefoon 040-2282800 of teamleider@eeckenrhodezorg.nl. En kom een kop koffie drinken voor een gesprek met teamleider Els Habraken.