Voorzitter VvE Eeckenrhode

Vereniging van Eigenaars Eeckenrhode zoekt:

Voorzitter

VvE Eeckenrhode; gebouw en dienstverlening
Serviceflat Eeckenrhode is in 1959 gebouwd voor Philips-gepensioneerden. Al snel werd een Philips-achtergrond als toelatingseis losgelaten. Nu is Eeckenrhode een levensloopbestendige woonomgeving voor senioren. Eigen regie en welzijn staan op Eeckenrhode centraal. Eeckenrhode telt 83 koop- en huurappartementen variërend in grootte van 60 tot 140m2. Appartementseigenaren zijn verenigd in de VvE Eeckerhode. De VvE heeft één groot-eigenaar die 65% van de appartementen bezit. Doelstelling van de VvE is de instandhouding van het gebouw en het organiseren van diensten voor bewoners. Tot deze diensten behoren onder meer 24-uurs zorg, activiteitenprogramma, maaltijden, receptie en huismeester. VvE Eeckenrhode heeft 9 medewerkers (4,5 fte). Deze worden aangestuurd door een locatiemanager.

Eeckenrhode, zijn tijd vooruit
De overheid wil dat we langer thuis blijven wonen, ondersteund door familie, vrienden en hulpmiddelen langer de eigen regie blijven houden. Honderden verzorgingshuizen zijn/worden gesloten. Eeckenrhode biedt al meer dan een halve eeuw een omgeving waar bewoners tot op hoge leeftijd en meestal tot het levenseinde zelfstandig kunnen wonen.

Profiel
De VvE zoekt een voorzitter met affiniteit met senioren, levenservaring, goede communicatieve vaardigheden, ruime bestuurlijke ervaring en bij voorkeur een juridische en/of vastgoed achtergrond. Ervaring met een VvE is een pré. De voorzitter gaat onderdeel uitmaken van een 3-hoofdig bestuur (voorzitter, penningmeester en secretaris).

Werkzaamheden
Het bestuur vergadert 6 à 8 keer per jaar samen met de locatiemanager. De VvE heeft normaal gesproken twee Algemene Ledenvergaderingen (begrotingsvergadering en verantwoordingsvergadering). Gedurende het jaar zullen de werkzaamheden 4 à 8 uur per week in beslag nemen. De voorzitter krijgt een gepaste onkostenvergoeding.

Procedure
Heeft u interesse in deze vacature neemt u dan contact op met Michael Klok (telefoon 06 53807191). Kennismakingsgesprekken met de twee blijvende bestuurders vinden plaats in juli. De kandidaat waar de voorkeur naar uitgaat wordt door het bestuur voorgedragen in de ALV van 31 oktober 2017.