activiteiten

vleugel

Eeckenrhode biedt een gevarieerd activiteitenprogramma waar bewoners en gasten facultatief aan kunnen deelnemen. Elke laatste woensdagmiddag van de maand vindt het Seniorenrestaurant plaats voor bewoners én buurtbewoners, er wordt wekelijks gebridged en er zijn onder meer filmavonden, concerten, yoga, gymnastiek, exposities, herenborrel, zondagborrel, spellenmiddag, jeu de boules en lezingen. Daarnaast bestaat het programma uit terugkerende culinaire- en muziekevenementen. Op deze pagina vindt u het programma voor de komende maanden. Wilt u deelnemen aan een activiteit? Laat het ons weten, u bent van harte welkom. Als u zich wilt aanmelden voor een activiteit kunt u dat ook doen via het aanmeldformulier.
_______________________________________________________________
Programma 2018
Hieronder leest u over de activiteiten die naast de dagelijkse en wekelijkse activiteiten plaatsvinden.
__________________________________________
Senioren Eetpunt
Vanaf 12.30 uur

Samen met andere senioren gezellig eten. Elke laatste woensdag van de maand organiseert Eeckenrhode het Senioren Eetpunt voor alle senioren uit de gemeente. De Rabobank ondersteunt dit maatschappelijk sociaal initiatief met een subsidie dat als grootste doel ‘verbinden’ heeft.  Ook de Gemeente Waalre ondersteunt ons. Samen eten is gezelliger dan alleen eten. Het eetpunt wordt mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers van Eeckenrhode. Komt u ook eens eten? U kunt zich opgeven via de receptie van Eeckenrhode, 040-2282800, waar u uw menukeuze kenbaar kunt maken. Wanneer u na aanmelding verhinderd bent is afmelden noodzakelijk. De warme 3-gangen lunch kost € 9,50, inclusief koffie of thee na.
__________________________________________________
Kerstconcert zangvereniging De Nachtegaal
Zondag 16 december, 15.30 uur

Dit gemengd koor uit Waalre brengen Kerstliederen en diverse klassieke werken. Meezingen mag!
___________________________________________________
Kerststukjes maken
Maandag 17 december, 15.00-17.00 uur

Kerststukjes maken onder het genot van een glaasje glühwein en goed gezelschap.
___________________________________________________
Kerstlunch Senioren Eetpunt
Woensdag 26 december, Tweede Kerstdag vanaf 13.00 uur

Het Senioren Eetpunt in december heeft uiteraard het thema kerst met een speciaal menu. Meer informatie volgt. In verband met verwachte drukte ons advies om vroegtijdig te reserveren.
____________________________________________________
Oudejaarsborrel
Maandag 31 december, 16.00-18.00 uur

De traditionele oudejaarsborrel met glühwein, oliebollen en appelbeignets. We kijken terug op wat 2018 ons gebracht heeft en bereiden ons in gezelligheid voor op het nieuwe jaar.
____________________________________________________