activiteiten

vleugel

Eeckenrhode biedt een gevarieerd activiteitenprogramma waar bewoners en gasten facultatief aan kunnen deelnemen. Elke laatste woensdagmiddag van de maand vindt het Seniorenrestaurant plaats voor bewoners én buurtbewoners, er wordt wekelijks gebridged en er zijn onder meer filmavonden, concerten, yoga, gymnastiek, exposities, herenborrel, zondagborrel, spellenmiddag, jeu de boules en lezingen. Daarnaast bestaat het programma uit terugkerende culinaire- en muziekevenementen. Op deze pagina vindt u het programma voor de komende maanden. Wilt u deelnemen aan een activiteit? Laat het ons weten, u bent van harte welkom. Als u zich wilt aanmelden voor een activiteit kunt u dat ook doen via het aanmeldformulier.
_______________________________________________________________
Programma 2019
Hieronder leest u over de activiteiten die naast de dagelijkse en wekelijkse activiteiten plaatsvinden.
__________________________________________
Senioren Eetpunt
Vanaf 12.30 uur

Samen met andere senioren gezellig eten. Elke laatste woensdag van de maand organiseert Eeckenrhode het Senioren Eetpunt voor alle senioren uit de gemeente. De Rabobank ondersteunt dit maatschappelijk sociaal initiatief met een subsidie dat als grootste doel ‘verbinden’ heeft.  Ook de Gemeente Waalre ondersteunt ons. Samen eten is gezelliger dan alleen eten. Het eetpunt wordt mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers van Eeckenrhode. Komt u ook eens eten? U kunt zich opgeven via de receptie van Eeckenrhode, 040-2282800, waar u uw menukeuze kenbaar kunt maken. Wanneer u na aanmelding verhinderd bent is afmelden noodzakelijk. De warme 3-gangen lunch kost € 10,00, inclusief koffie of thee na.
____________________________________________________
Brabantse koffietafel
donderdag 14 februari, Valentijnsdag, 12.45 uur

Op Valentijnsdag organiseert Eeckenrhode altijd iets speciaals. Wegens succes in het afgelopen jaar schuift men aan bij een Brabantse koffietafel, met o.a. balkenbrij en een brandewijntje. Dat wordt ouderwets genieten!
_________________________________________________
Binnenkort leest u hier alles over de komende activiteiten op Eeckenrhode!