activiteiten

vleugel

Eeckenrhode biedt een gevarieerd activiteitenprogramma waar bewoners en gasten facultatief aan kunnen deelnemen. Elke laatste woensdagmiddag van de maand vindt het Seniorenrestaurant plaats voor bewoners én buurtbewoners, er wordt wekelijks gebridged en er zijn onder meer filmavonden, concerten, yoga, gymnastiek, workshops, herenborrel, ladies afternoons, zondagborrel, spellenmiddag, jeu de boules, lezingen en wekelijks het Dagje Sociëteit. Daarnaast bestaat het programma uit terugkerende culinaire- en muziekevenementen. Op deze pagina vindt u het programma voor de komende maanden. Wilt u deelnemen aan een activiteit? Laat het ons weten, u bent van harte welkom. Als u zich wilt aanmelden voor een activiteit kunt u dat ook doen via het aanmeldformulier.
_______________________________________________________________
Programma 2019
Hieronder leest u over de activiteiten die naast de dagelijkse en wekelijkse activiteiten plaatsvinden.
__________________________________________
Senioren Eetpunt
Elke laatste woensdag van de maand vanaf 12.30 uur

Samen met andere senioren gezellig eten. Elke laatste woensdag van de maand organiseert Eeckenrhode het Senioren Eetpunt voor alle senioren uit de gemeente. De Rabobank ondersteunt dit maatschappelijk sociaal initiatief met een subsidie dat als grootste doel ‘verbinden’ heeft.  Ook de Gemeente Waalre ondersteunt ons. Samen eten is gezelliger dan alleen eten. Het eetpunt wordt mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers van Eeckenrhode. Komt u ook eens eten? U kunt zich opgeven via de receptie van Eeckenrhode, 040-2282800, waar u uw menukeuze kenbaar kunt maken. Wanneer u na aanmelding verhinderd bent is afmelden noodzakelijk. De warme 3-gangen lunch kost € 10,00, inclusief koffie of thee na.
_________________________________________________
-Op diverse maandagen in de herfst- en winterperiode zullen Ton en Yvonne Roodeweel films vertonen die zij maakten op hun reizen over de hele wereld
-Dinsdag 10 december: Kerstfair 10.00-13.00 uur
-Donderdag 19 december: Kerststukjes maken 10.00-12.30 uur
-Donderdag 26 december (Tweede Kerstdag): Kerstlunch/Senioren Eetpunt 13.15-16.15 uur
-Dinsdag 31 december: Oudejaarsborrel 16.00-18.00 uur
-Donderdag 9 januari 2020: Nieuwjaarsborrel 16.00-18.00 uur

_________________________________________________